Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w Rejestracji

jestemnr12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chcialbym sie zalogowac na server LSS-RP lecz nie moge przejsc quizu pomoze mi ktos bede bardzo wdzieczny i dam lajka.

Pytania i odp:

Co oznacza skrot RP?

a)Real Players

b)Role-Play

c)Random Position.

2.Nazwy Postaci na serverze rp:

a)moga byc dowolne

b)moga byc dowolne,ale bez wulgaryzmow.

c)musza zawierac rok urodzenia np,Wiktor1985

d)musza zawierac wymyslone imie i nazwisko

3.w przypadku smierci postaci:

a)postac pozostaje marta i nie mozesz juz nia grac.

b)trzeba napisac do admina by zrespanowal postac.

c)postac odradza sie sama

d)postac traci troche gotowki i sie odradza.

Prosze o pomoc!

mca.png
Opublikowano

1.

a)Prawdziwi Gracze/Realni Gracze

b)Odzwierciedlenie prawdziwego życia

c)Nieznana Pozycja

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

I kolejny nie ogar Role Play. Człowieku LSS-RP to jest odgrywanie prawdziwego życia, żeby tam zagrać musisz znać odpowiedzi, a jak weźmiesz odpowiedzi z neta i wbijesz na serwa to po kilku minutach dostaniesz bana, a potem wyzywasz administracje za np. zabicie gracza bez powodu, i powiesz "To jest kurde zwykły serwer, przecież można zabijać" i będziesz wyzywać administracje. Nie pograsz za długo na tym serwerze skoro nie umiesz rozwiązać quiz, poszukaj na stronie coś o akademi RP, można zapisać sie na nauke RP w OOC, nauczysz sie jak odróżniać 3 chaty i zobaczysz skróty tak jak MK=MultiKonto, CK=Car Kill itp. Naucz się RP a nie pisz tutaj.

Opublikowano

Up coś mi się tutaj nie zgadza. Powiedz mi, jaki jest najlepszy sposób na naukę RP jak nie gra na serwerze? Skąd wiesz, że nie znalazł sobie tam jakiegoś mentora, który pomaga mu ogarniać, a od razu na niego naskakujesz? Poza tym znajomość pojęć przydawała się do przyjęcia do frakcji jak istniały jeszcze GF`y, a teraz to tak naprawdę nie priorytet, tylko wczuwanie się w postać.

Jeszcze o jakich 3 czatach mowa? O czacie IC i OOC? Bo zastanawiam się, jeżeli /w zaliczasz do osobnego czatu, to też widzę, że pro <3

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...